• Herfst

    De herfst komt er weer aan
    Bel nu voor een najaarsbeurt!

  • Tuinkeur
IMG 0008
IMG 0015
IMG 0016
IMG 0020
landelijketuin1

Nagel Hovenier heeft in de eerste maanden van 2012 deze binnentuin bij kantoorpand 'De Nieuwe Maas' verzorgd. De binnentuin is een verlengstuk van de aangrenzende kantine, een plek waar de medewerkers kunnen pauzeren.

De tuin omvat ondermeer een vlonder van ongeveer 800 vierkante meter. Door veranderingen in de legrichting van de vlonders zijn banen gemaakt die aansluiten op de architectuur van het gebouw. De grote oppervlakte van de vlonder wordt hiermee gebroken waardoor de binnentuin een kleinschalig karakter heeft. 

Een ander belangrijk element in deze tuin is de vijver. Vijvers hebben een groot ruimtelijk effect. De vijver wordt door twee paden doorkruist die aansluiten op het lijnenspel van de vlonders, hiermee wordt het ruimtelijke effect versterkt. Aan een zijde is de vijver begrensd door betonnen zitelementen waardoor men aan het water kan zitten.

P1000657
P1000643
P1000649
P1000648
P1000660
P1000656
P1000637
binnentuinrotterdam
binnentuinrotterdam6
P1000661

Logo SBB

Contact

  • Schoutstraat 17, 3417 SN Montfoort
  • 0645328880
  • info@nagelhovenier.nl
Branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners