• Herfst

    Onze hoveniers maken uw tuin graag klaar voor de winter.
    Bel nu voor een najaarsbeurt!

De hovenier voor de complete verzorging van uw (bedrijfs-) tuin!

Bij Nagel Hovenier weten we dat elke groenvoorziening in principe voor mensen bedoeld is. Het juiste onderhoud of aanpassingen hieraan is dan ook mensenwerk.

Uiteraard hoort ook het gehele ontwerp en aanleg van uw tuin hierbij. Een natuurlijke mix van landschap, tuin en bebouwing, zodat het uiteindelijke design van uw groenvoorziening naadloos overloopt in de omgeving. Aangepast aan uw woning, smaak, (bedrijfs)cultuur en uitstraling die u wenst te realiseren, zodanig dat het u en uw gasten zeer zal aanspreken.

Wenst u een vijver in de tuin? Wilt u uw bestaande vijver veranderen? Wij zorgen ervoor. Groot of klein, van beton of kunstof, inclusief grondwerk en beplanting. In en rond het water.

Snoeien en boomverzorging zijn doorgaans moeilijke klussen.

Wij weten precies hoe die oude boom moet worden gesnoeid. We hebben er het juiste gereedschap voor. Het snoeien gebeurd veilig en u kunt nog jaren van de boom genieten!

Ons werkgebied bevindt zich in o.a. Montfoort, Linschoten, Harmelen, Oudewater, Snelrewaard, Woerden, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Utrecht en IJsselstein.

Logo SBB

Contact

Branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners