• Voorjaar

    Onze hoveniers maken uw tuin graag klaar voor het nieuwe seizoen.
    Bel nu voor een voorjaarsbeurt!

  • Tuinkeur
Maak nu kans op €1000 cashback
DSC5488
DSC5487
DSC5482
DSC5491
DSC5480
Foto's door Marcel Groen
DSC5430
DSC5452
DSC5448
DSC5464
DSC5431
DSC5436
DSC5441
DSC5440
DSC5438
DSC5454
DSC5466
DSC5421
DSC5458
DSC5428
DSC5422
DSC5434
Foto's door Marcel Groen
IMG 0008
IMG 0015
IMG 0016
IMG 0020
landelijketuin1

Nagel Hovenier heeft in de eerste maanden van 2012 deze binnentuin bij kantoorpand 'De Nieuwe Maas' verzorgd. De binnentuin is een verlengstuk van de aangrenzende kantine, een plek waar de medewerkers kunnen pauzeren.

De tuin omvat ondermeer een vlonder van ongeveer 800 vierkante meter. Door veranderingen in de legrichting van de vlonders zijn banen gemaakt die aansluiten op de architectuur van het gebouw. De grote oppervlakte van de vlonder wordt hiermee gebroken waardoor de binnentuin een kleinschalig karakter heeft. 

Een ander belangrijk element in deze tuin is de vijver. Vijvers hebben een groot ruimtelijk effect. De vijver wordt door twee paden doorkruist die aansluiten op het lijnenspel van de vlonders, hiermee wordt het ruimtelijke effect versterkt. Aan een zijde is de vijver begrensd door betonnen zitelementen waardoor men aan het water kan zitten.

P1000648
P1000661
binnentuinrotterdam6
P1000656
P1000660
P1000637
P1000657
P1000643
P1000649
binnentuinrotterdam

  • 1
  • 2
Logo SBB

Contact

Branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners