• Herfst

    Onze hoveniers maken uw tuin graag klaar voor de winter.
    Bel nu voor een najaarsbeurt!

Alles voor uw tuin

Onze ervaring en deskundigheid in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin of andere groenvoorziening, de oplossingen die wij gemeentes, bedrijven en particulieren aanreiken, geeft u de garantie dat Nagel Hovenier als geen ander ook uw tuin kan verzorgen.

Advies en Ontwerp

Tijd voor een nieuw ontwerp in uw tuin of wilt u adviezen over een renovatie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij een passend advies voor uw tuin aandragen. Vervolgens zet Nagel Hovenier de wensen voor uw tuin vrijblijvend om in een ontwerp en offerte.

Aanleg en Onderhoud

De vakkundige en enthousiaste medewerkers van Nagel Hovenier zorgen ervoor dat het tuinontwerp dat u voor ogen heeft gerealiseerd wordt. Door onze kennis en goede communicatie met de klant zorgen wij ervoor dat u jaren van uw tuin kunt genieten. Om de tuin in topconditie te houden kunnen wij ook het onderhoud verzorgen. Zo bent u verzekerd van een tuin die aansluit op uw wensen.

En meer...

De mogelijkheden in de tuin zijn eindeloos. Alles in en om uw tuin pakken wij met beide handen aan. Vragen? neem snel contact met ons op

Logo SBB

Contact

Branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners